Beste bezoeker van onze site,

Na heel wat inspanningen is vanaf dit moment onze nieuwe website operationeel. Er wordt vooral ingegaan op de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. Zo besteden wij aandacht aan het verkiezingsprogramma en aan de kandidaat-raadsleden. Vanaf de homepage kunt u allerlei informatie omtrent het programma en onze mensen inzien.

Na de verkiezingen wordt e.e.a. aangepast aan de ‘dagelijkse gang van zaken’. Dit zal eerst echt gaan spelen nadat de college-onderhandelingen zijn afgerond en zowel de raadsleden als de wethouders beëdigd zijn.

In het archief kunt u informatie/berichten van de afgelopen jaren nog steeds opvragen. Wij proberen in de komende periode ons nieuws regelmatig te vernieuwen. Bovendien zetten wij meer in op de sociale media. Hierbij hopen wij op een open en eerlijke wederzijdse benadering waardoor de waarde van de inbreng er dan ook ‘toe doet!’ Dus niet afzetten maar versterken als uitgangspunt.

Wij hopen ook in de komende periode ons wederom SAMEN en in VERTROUWEN voor u te mogen inzetten. Ook hopen wij onze groei als lokale partij van 0 zetels naar 2, 4, 5 en zelfs 6 zetels in de komende tijd te kunnen stabiliseren dan wel nog verder te doen uitgroeien. U kunt ons daarbij helpen door op 21 maart te stemmen op InwonersPartij Lijst 2.

Luc Baaten
Lijsttrekker en huidige fractievoorzitter InwonersPartij

Lijst 2