IMG_0672De Flevopost heeft er ook al een uitgebreid en lovend artikel aan geweid. En Omroep Flevoland heeft er beelden van uitgezonden.

De Kerstparade en alle andere activiteiten in het Stadshart zijn onderdeel van Lelystad geeft licht. Verschillende activiteiten van verschillende organisaties samen onder één noemer: Lelystad geeft licht. Met meer dan 20 activiteiten door heel Lelystad is het dit jaar weer meer dan geslaagd te noemen.

Alle festiviteiten in het Stadshart, rondom de Kerstparade (georganiseerd door CML), waren onderdeel van een initiatief dat de raadsleden Bart Visscher, Jack Schoone en Wim Botter eind juni aan de raad presenteerden. Omdat enkele fracties zeer schamper reageerden hebben zij destijds de eer aan zichzelf gehouden en buiten de raad om -elders- steun gezocht voor hun plannen.

Samen met enkele oudgedienden op het festival-/ en braderievlak, Ronny Prins, Hans Goppel en verschillende vrijwilligers, is het hun na hard werken toch gelukt dit Kerstfestival voor Lelystad te verwezenlijken. Met als resultaat: een festijn om trots op te zijn!!

De InwonersPartij dankt alle betrokkenen en hoopt dat dit geslaagde initiatief de start is van een nieuwe traditie en het Stadshart ieder jaar weer het toneel is van een gezellige kerstmarkt en een stralende Lichtjesparade.

Fractie InwonersPartij